0
Lifestyle Persoonlijk

Hello April & Vrolijk Pasen !

De maand Maart is ook hier, in Kuala Lumpur, weer voorbij ge-vlo-gen!

En vandaar dat je hieronder, in vogelvlucht, de best gelezen artikelen van de afgelopen maand weer vindt.

Dus mocht je ze gemist hebben:

vallee_dordogne_chateaux Jonathan Barbot

De 5 mooiste dorpjes in de Périgord Noir (Dordogne)

In de prehistorie was de Dordogne al erg populair onder de oermensen. Ook niet zo gek want deze streek heeft echt alles te bieden! Welke dorpjes je zeker niet over mag slaan? Je leest het hier! Lees verder

 

dontbeal-113-02-printKamperen | Doe eens lekker kek op de camping!

Ben jij een fashion freak, een vrolijke kampeerder of een fantasievolle festival ganger?  En wil jij op de camping, dat festival of in de rimboe er lekker vrolijk bijliggen?

Bye bye met de saaie tenten, het is tijd voor de nieuwe generatie: tenten met humor! Lees verder

chateau-dans-les-arbres-01

9 x super origineel overnachten in de Dordogne!

Wil jij nou eens wat compleet anders als vakantieverblijf? Iets ècht bijzonders? Zoals slapen in een heus Hobbit hol, een kasteel in de bomen of een Wigwam?

Romantisch met z’n twee of voor het hele gezin en dan óók nog eens in van de mooiste streken van Zuid- Frankrijk: de Dordogne? Dan moet je zeker verder kijken!

Een win actie, altijd leuk en je kan nog meedoen!  😉

wereldkaart-vingerafdruk-zwart-wit-fotobehang-inspiratie-woonkamer_2De mooiste wereldkaarten voor iedere globetrotter + Winactie!

Als ik alleen al een wereldkaart zie krijg ik al de reiskriebels. Heb jij dat ook? Omring jij je ook graag met spannende bestemmingen die ergens in deze wereld op je wachten?

Komt dat even goed uit want ik mag van wereldkaarten.nl een cadeaubon ter waarde van maar liefst €25,- weggeven! Lees gauw verder hoe je kan winnen!

Wat waren de meest gelezen columns in de maand Maart?

beer-mugs-1669477_1920

Column | De verrückte Duitser

-‘Ach so, U bent holländerin?’ Zegt de vrouw naast mij aan tafel.
Ja, en waar komt U precies vandaan?
-‘Ich kom uit het land dat jullie immer, in dem letzte minute, verslaat met fussbal..’
Als ik nog niet aan uw accent al begrepen had dat U Duits was…heb ik het nu toch wel gevat….lees verder

bra-1659570_1920Column | Bienvenue in BH

Ik ben heel mijn leven al geen fan van muggen en wespen. Sterker nog, voor wespen sla ik onbezonnen op de vlucht.  Maakt me niet waar ik ben of wat ik aan het doen ben.

En dan bedoel ik: maakt me ècht niets uit .

Zo heb ik één keer, toen ik in een chic hotel werkte, bij een tafel van 10 personen een heel dienblad met drankjes zó op de tafel gesmeten omdat er een wesp bij mijn hand vloog.

Mijn oncontroleerbare angst is groter dan mijn wil. Ik raak compleet in paniek. Ik wordt een ander mens. Een soort hulk….Lees verder

Wat brengt April op Maargy.com?

Weer een hoop leuks! Een kleine greep uit wat je kann verwachten: we maakten onlangs een trip naar Hong Kong en bezochten na-tuur-lijk het Las Vegas van China..Macau! Ik laat het je meebeleven !

Ook help ik je weer met je zomer vakantie voorbereidingen en zullen er nog meer posts over prachtig Frankrijk verschijnen.

Natuurlijk zullen er ook weer een aantal lifestyle, persoonlijke updates en vrolijke hersenspinsels in de vorm van columns verschijnen zoals je inmiddels, op Maargy.com, gewend bent 😉

Liefs en Vrolijk Pasen iedereen!

Maargy (1)


 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: