0

Over mij

Hallo!

mijn naam is Maartje, wat na 16 jaar Frankrijk met de Franse slag zo’n beetje is afgerond naar ‘Maargy’ (met een lekker Frans accentje zeg je dan: ‘Maaaaardjieeee’).

Untitled design (4)Ik ben 42, trotse moeder van een heerlijke puber zoon van 14 en na grofweg 10 jaar alleenstaand gemoedert te hebben , ben ik een jaar geleden getrouwd met een geweldige Fransman (ja, het kan dus toch, never say never).

Na 16 jaar in Zuid-Frankrijk te hebben gewoond en gewerkt als o.a. campingbeheerder, restaurant eigenaar en klantenservice voor een bekend surf merk, ben ik nu alweer een jaar woonachtig en werkzaam aan de andere kant van de wereldbol.

Namelijk in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Hoe ik daar nou weer terecht ben gekomen en hoe dat bevalt lees je hier.

 Waarom de naam Maargy?

Omdat ik gewoon geen inspiratie had. Omdat mijn blog voornamelijk gaat over dingen die ik leuk vind, die ik doe, die ik heb meegemaakt of waar ik een mening over geef..vond ik wel dat mijn eigen naam simpelweg de lading zou dekken..

Maartje was al in gebruik dus werd het: Maargy  (‘Maaardjieee’ zou nogal lastig geweest zijn).

Waarom Blogging Happiness?

Omdat ik hou van positief en ik veel dingen gewoon leuk vind, of interessant, of grappig, leerzaam, lekker, of er gewoon een goed gevoel van krijg en dat natuurlijk graag met je wil delen.

Zo hou ik van koken, nadenken & doen (dat laatste ook vaak zonder nadenken..), dieren, humor, planten, reizen, muziek, mensen, leren, kleding, tutten, sporten, kletsen (vooral slap), dansen, schrijven & delen.

Delen van een beetje gezelligheid. Blijheid. Iets positiefs. Iets lekkers. Iets leerzaams. Of slappe klets. Dat mag natuurlijk ook (graag zelfs..)

Je leest hier dus over mijn leventje in Kuala Lumpur, de reizen en trips die ik maak, mijn ervaringen, ondervindingen, mijn blunders, mijn mening en verder van alles waar ik (en ik hoop jij ook) blij van wordt!

Meer weten over mij?  Hier vind je een hele reeks feitjes over mij.

En wil je op de hoogte blijven van kersverse berichten? (ik: joepie!) Dan vul je hieronder je email adres gewoon even in;-)

Tot gauw!

Maargy (1)

Een berichtje sturen? Een leuke samenwerking, vragen een opmerking? Neem hier contact met me op!

7 Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: